Online lezen
Nieuwsbrief 25 februari 2015
Referatencyclus de Bascule deel dit
Twitter LinkedIn
De DSM-IV is opgevolgd door de DSM-5. Wat is er nu veranderd en wat betekent dat in de praktijk van de kinder- en jeugdpsychiatrie?

De DSM-5 voor kinderen en jongeren
De Bascule organiseert een referatencyclus van 7 avonden waarin de veranderingen en consequenties van de DSM-5 door deskundigen van binnen en buiten de Bascule worden besproken. De lezingen sluiten aan bij de hulpverleningspraktijk en worden onderbouwd met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. U kunt zich inschrijven voor een of meerdere referaten of voor de complete cyclus.
Na afloop van de cyclus bent u op de hoogte van de veranderingen in de DSM 5, bent u beter in staat om de verschillende stoornissen te herkennen en te classificeren, weet u hoe u deze classificatie kunt gebruiken in de dagelijkse praktijk en heeft u kennis van de werkwijze van de Bascule bij de verschillende stoornissen.
 
Voor wie
De cyclus is bedoeld voor alle behandelaren in de jeugdhulp (psychologen en psychiaters), kinderartsen, huisartsen, praktijkondersteuners GGZ, jeugdartsen en andere geïnteresseerde professionals in de jeugdhulp in Amsterdam en omstreken.
 
Accreditatie
Er is accreditatie aangevraagd bij de NVvP en NIP/NVO.
 
Programma


Locatie
De referaten worden gehouden in Collegezaal 2 van het AMC, Meibergdreef 9 in Amsterdam Zuidoost.
 
Kosten
De kosten bedragen € 25,- per avond of € 125,- voor de complete referatencyclus.

Aanmelding
Klik hier om u aan te melden voor één of meerdere referaten.
Als u zich voor de complete cyclus wilt inschrijven dan ontvangen wij u inschrijving graag voor 24 maart.

 
Meer informatie
Voor meer informatie over deze referatencyclus kunt u contact opnemen met Susan Mosk of Suzan Jansen via: (020) 566 33 83 of o.o.secretariaat@debascule.com.
Copyright de Bascule Aanmelden  Afmelden  Doorsturen  Gegevens wijzigen
volg ons op: