Online lezen
Nieuwsbrief 14 april 2015
Save the date   Save the date   Save the date   Save the date deel dit
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus

Wil jij ook dat de transitie van de jeugdhulp een succes wordt?
Dan mag je dit symposium niet missen! 


Iedereen die actief is in de jeugdhulp is hard op zoek naar mogelijkheden om een steentje bij te dragen aan de transformatie. Hoe houden we kleine problemen klein en zorgen we er tegelijkertijd voor dat we tijdig ernstige problematiek signaleren? Hoe beperken we het aantal doorverwijzingen naar de specialistische hulp en maken we efficiënt gebruik van de kennis van de specialisten om de juiste inschattingen te maken? En op welke manier kan de Bascule als academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie bijdragen aan de innovatie binnen de jeugdhulp?

Onder de noemer ‘Wetenschap in de wijk’ willen we op 26 juni 2015 deze vragen met elkaar beantwoorden. Een gevarieerd programma, voor medewerkers van gemeenten, zorgverzekeraars, sociale wijkteams, huisartsen, praktijkondersteuners, professionals in de jeugdzorg, ggz en andere jeugdhulpprofessionals. Accreditatie is aangevraagd bij ABC1, AbSg, NVvP, FGzPt, NIP/NVO, Registerplein.

Het symposium vindt plaats op 26 juni 2015, 9.00 – 17.00 uur, in Amsterdam. De kosten bedragen €25,-. Een uitnodiging met een uitgebreid programma volgt binnenkort.

Dit symposium wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de Bascule.

 

de Bascule


Copyright de Bascule Aanmelden  Afmelden  Doorsturen  Gegevens wijzigen
volg ons op: