Online lezen
Nieuwsbrief 10 februari 2016

Beste relatie,


Na de succesvolle DSM-5 referaten organiseert de Bascule dit jaar opnieuw een referatencyclus voor inhoudelijke medewerkers uit de jeugdhulp. Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

UITNODIGING deel dit
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus

 

Schrijf je nu in!

Na de succesvolle DSM-5 referatencyclus organiseert de Bascule dit jaar opnieuw een referatencyclus voor inhoudelijke medewerkers uit de jeugdhulp.

Deskundigen van de Bascule praten je in zeven bijeenkomsten bij over de behandeling van kinderen en jongeren met een psychiatrische stoornis:

  • Wat is de eerste keus behandeling?
  • Hoe gaat dat in zijn werk?
  • Welke andere of nieuwe interventies zijn er beschikbaar?
  • Wat zit er nog aan te komen?

Zowel psychotherapeutische, sociale en medicamenteuze interventies passeren de revue. De sprekers voorzien de praktijkverhalen van een wetenschappelijke onderbouwing. Zo krijg je aan de hand van de mooiste verhalen uit de behandelpraktijk meer inzicht in de behandeling van kinder- en jeugdpsychiatrische problematiek. De referaten worden gehouden op zeven dinsdagen in 2016, telkens van 17.00 tot 18.30 uur. Per keer worden er twee lezingen gehouden. De lezingen duren 45 minuten en vinden plaats in het AMC.

Kosten: € 25,- per keer of € 150,- voor de gehele referatencyclus. Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk. Wel kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. Klik hier voor het programma en meer informatie over de referaten. 
Klik hier om je gelijk in te schrijven voor één of meerdere referaten.

Accreditatie wordt aangevraagd bij: NIP/NVO, ABC1/Cluster1, NVVP, FGZPt.

Lees verder 

 

 

Copyright de Bascule Aanmelden  Afmelden  Doorsturen  Gegevens wijzigen
volg ons op: