Schrijf je nu in
de Bascule
Doorsturen  |  Bekijk webversie
De Bascule Nieuwsbrief  |  april 2017

Beste relatie,
Met veel plezier stuur ik u deze nieuwsbrief die in het teken staat van kennis delen. Vanuit ons motto Samen, beter, richten onze professionals zich niet alleen op diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en gezinnen met complexe problemen, maar ook op het delen van kennis en inzichten waarmee we de zorg kunnen verbeteren. In deze nieuwsbrief vindt je daar twee voorbeelden van.

Met vriendelijke groet,
Nellieke de Koning, bestuurder

 
Schrijf je nu in
Ook dit jaar organiseert de Bascule weer een referatencyclus voor professionals die vanuit hun werk te maken hebben met kinderen en jongeren met psychiatrische problemen. Vanuit ons motto: Samen, beter, hebben we deze referatencyclus opgebouwd rondom het thema samenwerken. 
In de referaten laten diverse deskundigen van binnen en buiten de Bascule zien hoe we in de jeugdhulp met diverse partners samenwerken om de kinder-


psychiatrische zorg voor kinderen, jongeren en hun ouders te verbeteren en hoe wetenschappelijk onderzoek hier een bijdrage aan kan leveren. 

De Bascule referaten vinden plaats in het AMC op zes dinsdagen in 2017, en een dinsdag in 2018, steeds van 17.00 tot 19.00 uur.

Schrijf je nu in voor één of meerdere referaten. 

Twitter Facebook GooglePlus LinkedIn
INSCHRIJVEN
Oratie Ramón Lindauer

Op vrijdag 19 mei zal Ramón Lindauer in het kader van zijn benoeming tot hoogleraar kinder- en jeugdpsychiatrie bij het AMC/de Universiteit van Amsterdam, het hoogleraarsambt aanvaarden door het uitspreken van een rede. De oratie vindt plaats van 16.00 tot 17.00 uur in de Aula van de Universiteit, ingang Singel 411, in Amsterdam.
De oratie is vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig.

Voorafgaand aan de oratie organiseren de Bascule en het AMC het symposium ‘Het psychisch kwetsbare kind’. Het symposium vindt plaats in de Bazel, Vijzelstraat 32 in Amsterdam, voorafgaand aan de oratie. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen beschikbaar. 

Twitter Facebook GooglePlus LinkedIn
LEES Meer
 
Aanmelden nieuwsbrief                                 Afmelden nieuwsbrief                                 Gegevens wijzigigen
Samen, beter
Linkedin   Twitter   Youtube
de Bascule
Postbus 303  |  1115 ZG  |  Duivendrecht
(020) 890 10 00
info@debascule.com
www.debascule.com